Erica 150 jaar

FILM feestweek

Erica 150 jaar: the Movie

In samenwerking met het bestuur van "Erica 150” zal TijdBeelden, het mediabedrijf van onze dorpsgenoot Henk Profijt (zie foto), een film maken over de feestweek. Het is de bedoeling om  de festiviteiten, optredens, wedstrijden, versierde straten en andere feestelijkheden in beeld te brengen. Veel belangrijker nog is het vastleggen van "Ericanen”of  "Ericanesen” op film. Markante gezichten of spraakmakende uitspraken. Leuk voor nu maar nog veel leuker voor de toekomst.  Het is dus belangrijk dat Erica zich voorbereid op de aanwezigheid van filmcamera’s.


Tijdens de feestweek worden op de verschillende locaties opnamen gemaakt die verwerkt zullen worden tot een film over de feestweek. Ook voorafgaand aan de festiviteiten zullen er opnamen gemaakt worden. In de aanloop naar de feestweek zijn honderden, zo niet duizenden dorpsgenoten druk bezig met de voorbereidingen voor het grote moment.  De opnamen van deze voorbereidingen zullen verwerkt worden in de definitieve film. Ook zullen deze voorbereidingsbeelden gebruikt worden in korte filmpjes op de website www.erica150jaar.nl . Dan kan iedereen zien wat er allemaal komt kijken bij het voorbereiden van de feestweek. (Kijk maar eens naar de registratie van "Run de Koperbar” op de website www.erica150jaar.nl )


Het is daarmee onvermijdelijk geworden dat iedere dorpsgenoot zich voorbereid op de filmcamera. Een hoofdrol voor iedereen in de film over de viering van 150 jaar Erica.

De komende maanden zulllen er dan ook op verschillende voorbereidingsactiviteiten opnamen gemaakt worden. Repetities van een koor, het maken van een versierde wagen , het vergaderen over de invulling van de feestweek, het oefenen met een band,  de voorbereidingen van "Erica’s got talent” of de voorbereiding op de scholen. Overal kan de camera opduiken.


Henk Profijt gaat de komende tijd contact  opnamen met een aantal deelnemers/organisaties om te kijken wanneer er bij u opnamen gemaakt kunnen worden.

Heeft u nog leuke ideeën over mogelijke opnamen dan kunt u zich aanmelden op de site van Erica 150 of rechtstreeks een email sturen naar marketing@erica150jaar.nl .

Er wordt dan zo snel  mogelijk contact met u opgenomen.